Kelvin, Een creatieve collega !
Werken met hout is mijn passie ! Kelvin is een duizendpoot bij Trappen-Verschaeve.
22 juni, 2023 door
Kelvin, Een creatieve collega !
Trappen Verschaeve, Gregory Veys

Kelvin, een creatieve duizendpoot 


Maak kennis met Kelvin, een getalenteerde medewerker bij Trappen Verschaeve, wiens passie voor houtbewerking en creativiteit verder reikt dan zijn professionele leven. Wanneer hij niet druk bezig is met het creëren van prachtige trappen op de werkvloer, vindt hij voldoening in het bouwen van houten maquettes in zijn vrije tijd.

Kelvin heeft onlangs een bijzonder project afgerond: een verbluffende maquette van een huisje, volledig vervaardigd uit het mooiste hout dat hij kon vinden. Elk detail, van de charmante gevel tot de met zorg vormgegeven ramen en deuren, weerspiegelt zijn vaardigheid en oog voor precisie. Het is duidelijk dat Kelvin niet alleen zijn vakmanschap in zijn dagelijkse werkzaamheden laat zien, maar ook zijn talent voor houtbewerking en zijn toewijding aan het creëren van iets buitengewoons.

Kelvin's toewijding aan zijn ambacht blijkt uit de ontelbare uren die hij heeft besteed aan het perfectioneren van deze maquette. Hij heeft zorgvuldig gewerkt aan elk aspect, ervoor zorgend dat het huisje een waar meesterwerk is geworden. Zijn aandacht voor detail en zijn vermogen om de warmte en schoonheid van hout tot leven te brengen, maken deze maquette een waar kunstwerk.

De houten maquette van Kelvin is niet alleen een indrukwekkend staaltje vakmanschap, maar ook een bewijs van zijn eindeloze creativiteit en liefde voor houtbewerking. Het is een prachtige manier waarop hij zijn passie kan uiten en anderen kan inspireren met zijn talent.

Als je Kelvin tegenkomt op de werkvloer bij Trappen Verschaeve, zul je zijn enthousiasme voor zijn werk en zijn buitengewone vaardigheden zeker opmerken. Maar nu kun je ook een glimp opvangen van zijn ongelooflijke talent buiten het werkterrein, wanneer je zijn betoverende houten maquette van een huisje bewondert.

 

Miniatuur houten haard

Houten spiltrap

Ramen en dak perfect afgewerkt


Modern ecologisch dak

Doorsnede

Het huisje in twee :-)

Zelfs het parket ontbreekt niet

Gordijnen niet nodig


buitenmuren in krepie afgewerkt

Het complete plaatje

Kelvin, Een creatieve collega !
Trappen Verschaeve, Gregory Veys 22 juni, 2023
Deel deze post
Houten trappen op maat