Trap LED verlichting, een veilige trap
Een trap verlichting toepassen op je trap? Dit zijn een paar heel goede opties...
15 juli, 2023 door
Trappen Verschaeve, Kurt Ghekiere

Als je overweegt een moderne trap te plaatsen, dan kan Trappen-Verschaeve je tal van mogelijkheden aanbieden!  Veel huizen hebben het toilet beneden en dan is het in de nacht best gevaarlijk om naar beneden te gaan. Je wilt eigenlijk geen groot licht aan doen dus dan is het handig om LED trap verlichting aan te brengen op je trap. Qua trap verlichting zijn er zijn verschillende manieren om verlichting op je trap aan te brengen.

Trapledverlichting

Trap LED Verlichting

 Trap verlichting voor onder iedere traptrede

Wil je een stijlvolle oplossing toepassen, dan kun je kiezen voor een trap verlichting in je traptreden. Iedere trap trede wordt dan verlicht met een ledstrip die onder de trap trede wordt geplaatst. Een mooie oplossing, maar niet goedkoop. Onder de overzet trede wordt hier een led strook trapverlichting gemonteerd.

Dynamische Trap LED verlichting

Trap verlichting voor achter de trapleuning

Een prachtig effect is verlichting plaatsen achter een smetplank, of trapleuning. Je kunt er ook voor kiezen om aan de trapleuning of de smetplank aan de achterzijde een LED-strook te monteren waardoor de gehele leuning wordt verlicht.

Zo zie je, er zijn hierin veel opties en ook in verschillende prijsgroepen.  Goedkoop is meestal duur koop en gaat er 1 strip stuk houdt er dan rekening mee dat je de trapverlichting makkelijk kan uitwisselen mocht er een ledstrip stuk gaan.

Ledverlichting trap >  uitvoering? Is de trap strak geschilderd en wil je ook je traptreden nog een veiligheidsstrip geven? Dan zijn er 2 opties, je kunt kiezen voor een infrees strip of een antislip plakstrip voor trappen.

Led verlichting onder handrail


landingszone : TrapLEDVerlichting Trappen Verschaeve, Kurt Ghekiere 15 juli, 2023
Deel deze post