Een trap kopen op maat bij Trappen-Verschaeve

>> Onze 10 B's <<

Het plaatsen van een trap is een complex proces. Aan de eerste offerte gaat een proces van kijken, zoeken en bedenken vooraf. We hebben dit proces samengevat in 10 B's, van Bedenken naar Blijvend trapplezier! Aangezien al onze trappen op maat worden geproduceerd is uw betaling van een voorschotfactuur EN HET GOEDKEUREN VAN DE UITVOERINGSTEKENINGEN van cruciaal belang om ons productieproces op te starten! 

De levertijd, aangegeven op onze offertes gaat pas in  vanaf uw goedkeuring van de uitvoeringstekeningen (per e-mail of schriftelijk) en betaling van de voorschotfactuur ! 

STAP 01
Bedenken

Een trap is een centrale ontmoetingsplaats in uw (t)huis. Welke trap willen we, welke soort (hout, metaal,...) 
De keuze van uw trap begint bij uw thuis, vrienden, kennissen, en moet ingegeven zijn door uw interieur en smaak.

STAP 02
Bezichtigen

De juiste trap kiezen kan U in onze toonzaal op afspraak of op onze uitgebreide shop op onze website. Laat U inspireren door meer dan 200 van onze realisaties on-line !

STAP 03
Bieden

Na gesprek met een van onze medewerkers hebt U recht op een volledige, flexibele en vooral scherpe prijsofferte! 

STAP 04
Bestellen bij Trappen-Verschaeve

Uw akkoord bij de trappenspecialist is bezegeld. Proficiat met uw weloverwogen keuze ! 

STAP 05 
Bezoek van onze opmeter

Onze opmeter komt langs voor het opmeten van uw trap(pen) op maat. LET WEL : de chape en pleisterwerken dienen reeds uitgevoerd te zijn in uw woning om de trap minutieus op te meten.

STAP 06

De levertijd, aangegeven op onze offerte en orderbevestiging gaat vanaf NU in! 

Bevestigen van uw bestelling! Wij maken een voorschotfactuur op die na betaling en goedkeuring van de uitvoeringstekening het startschot uitmaken voor onze productiemedewerkers. Uw trap wordt stilaan geboren !

Bevestigen
... de uitvoeringstekening van uw trap vormt de basis van onze overeenkomst! DEZE TEKENING DIENT U TE BEVESTIGEN OM DE PRODUCTIE VAN UW TRAP TE LATEN AANVANGEN bij Trappen-Verschaeve. Wij nemen onze verantwoordelijkheid naar de maten toe, U als klant maakt de keuze naar type, afwerking, enz...)
STAP 07
Bevoorrechte productie     

Uw trap wordt met de grootste zorg geproduceerd in onze werkplaats te Lauwe. 

STAP 08
Bezoek van onze installateur(s)

Onze installateurs plaatsen uw trap met zin voor afwerking en perfectie, binnen de termijn vermeld op de offerte/order.

We zijn bijna klaar!

Onderweg met uw droomtrap!
STAP 09
Betaling van onze eindfactuur

Eindfactuur

De opgemeten vochtigheidsgraad bij installatie zal U terugvinden op onze eindfactuur die U per email wordt verstuurd. 

Wij plaatsen kartonbescherming op uw treden bij installatie. Deze bescherming dient na maximum 14 dagen met de hand worden weggenomen! Uw nieuwe trap is GEEN WERFTRAP! Stof, steengruis (chape), zand en modder zullen uw trap nog voor ingebruikname beschadigen!

STAP 10 
Blijvend trapplezier

Onze excellente Trappen-Verschaeve nazorg is gegarandeerd !

Onze productietijd van uw trap START VANAF UW Goedkeuring van de uitvoeringstekeningen! Afhankelijk van de productiecapaciteit kan U de levertijd van uw trap VANAF uw goedkeuring terugvinden op onze offerte en orderbevestiging. 

Trappen-Verschaeve maakt alle trappen OP MAAT ! Daartoe komt een medewerker van ons de trap minutieus opmeten en wordt er door ons tekenbureau een technische tekening opgesteld. 
Wij vragen U steeds om deze tekening ofwel bij te sturen, een nieuw bezoek van onze medewerker aan te vragen, of op basis van de tekening uw AKKOORD te geven ! 
                                                                      ENKEL DAN WORDT UW TRAP IN PRODUCTIE GENOMEN. 


Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.